De enige echte Boer Erik.BOER ERIK

Ik ben Boer Erik, midden tussen Amsterdam en Utrecht staat mijn boerderij vol met fruitbomen. In mijn boomgaarden ben je altijd welkom om te zien hoe het fruit groeit en wanneer het rijp is. In het voorjaar kan je komen kijken hoe de bomen in de bloesem staan, de bijen vliegen dan letterlijk heen en weer.

Daarnaast kan je in de zomer in een van mijn kersenboomgaarden komen kijken. De kersen worden onder je ogen geplukt en kan je direct opeten. Naast kersen kan je dan ook genieten van de zoetste aardbeien die je ooit hebt geproefd, deze laten we namelijk extra rijp worden, omdat ze toch direct verkocht worden en niet dagen in het distributiecentrum of in de winkel liggen. Mijn vrienden zorgen ook voor verse frambozen, bramen, rode bessen en nog veel meer….

In september kan je zelf appels komen plukken tijdens de appel plukdag. Veel mensen komen mij dan een dag lang helpen maar ik krijg ook steun van scholen uit de buurt. Ik vind dat hartstikke leuk als iedereen kan zien hoe mijn fruit groeit, want het groeit tenslotte in jullie eigen achtertuin!

© Boer Erik 2012 - All Rights Reserved
Privacy Policy | Sitemap